Anne-Claire Bongers

Vol passie en motivatie zet zij zich in voor haar dressuurstal ACB Dressuur en de webshop TopFit HorseShop. Altijd op zoek naar verbetering en perfectie.

Anne-Claire runt haar dressuurstal samen met haar man Thijs de Gunst. Hier fokken zij enkele dressuurveulens per jaar met als doel talentvolle en gezonde sportpaarden op de wereld te zetten. Naast fokkerij richt Anne-Claire zich op het geven van instructie en is zij enthousiast KNHS jurylid t/m ZZLicht. Zelf reed zij diverse paarden succesvol t/m ZZlicht en internationaal jonge dressuurpaarden. www.acbdressuur.com

In 2013 richtte zij samen met haar man TopFit HorseShop op. De webshop met net dat beetje meer. En juist dat beetje meer, daar zetten zij zich voor in. Advies aan huis, telefonische consulten, alles om de klanten zo goed mogelijk te voorzien van informatie. Advies gericht van uit de praktijk en door te blijven leren van specialisten. Top fitte (sport)paarden, bewustwording bij paardeneigenaren, het blijven ontwikkelen en verbeteren van de shop staan centraal.

“Paarden die niet willen bestaan niet”
“Ja dit is misschien heel zwart wit, maar over het algemeen is er altijd een oorzaak waarom een paard iets niet “wil”. Meestal begrijpen zij ons niet, we leggen het simpelweg niet goed uit of het paard kan het gewoonweg (nog) niet. Harmonie en de happy athlete moeten te allen tijden centraal staan. Dit kan alleen met vertrouwen en respect.”

 

 

Comments are closed.

 • Sponsoren

  cropped-horse1.jpg
  axent
  cavalor
  lingehoeve
  pfiff
  naf-club-logo
  fluer-en-flora-vierkant
 • Programma:

  Dagvullend programma van 10 tot 17.30 met o.a.

  * Clinics proefgericht rijden - ACC Bongers
  * Door de ogen van de jury - Milou Dees
  * Workshop Schriktraining - Fin Jopson
  ** Vrijheidsdressuur to the next level
  ** Fantastische show met Fin Jopson
  * Diverse standhouders
  * Grootse SALE van www.topfithorseshop.com

 • Open Maps Widget for Google Maps settings to configure the Google Maps API key. The map can't work without it. This is a Google's rule that all sites must follow.
 • Contact

  • Laagerfseweg 81
   3931PD
   Woudenberg
   Nederland
  • +31651212930
  • +31623946988
  • topfithorseshop[@]gmail.com